PSIHIATRIE

Afecțiunile de ordin psihic sunt în foarte frecvent întâlnite în zilele noastre. Spre deosebire de alte probleme de sănătate, afecțiunile psihice pot fi, de multe ori, cauze pentru care oamenii nu își pot realiza îndatoririle zilnice, nu își pot efectua munca și alte activități.

Printre cele mai frecvente simptome amintim depresia, tulburări de anxietate (tulburarea anxioasă generalizată, atacurile de panică, tulburarea obsesiv-compulsivă, tulburarea de stres post-traumatic), tulburări de alimentație (anorexia nervoasă sau bulimia nervoasă), tulburări de dispoziție (tulburarea bipolară, depresia majoră), schizophrenia, dependența de anumite substanțe și multe, multe altele. Bolile mentale afectează oamenii indiferent de vârstă sau sex, uneori pot fi asociate sau agravate de anumite alte afecțiuni sau tulburări chimice din corp, însă nu trebuie neglijate, chiar dacă apar episodic.

Suntem aici pentru a trata cu delicatețe, discreție și seriozitate unele dintre cele mai importante probleme ale omului modern.

Tel.:
0762 950 098
Mail:
contact@cliniclife.ro